springkasteel
Originele Springkastelen - Verhuur Joxx.
Onze springkastelen zijn een beleving voor elk kind! Wij engageren ons om alles veilig, proper, kwalitatief en stipt bij u af te leveren. Toon filters Sluit filters Toon filters Sluit filters. Aantal per pagina.: Nemo - Springkasteel 5 m x 4 m x 1 m 90.
Springkastelen Verhuur Danneels.
Voor zowel grote als kleine feestjes of evenementen zijn de springkastelen van Verhuur Danneels perfect! Een springkasteel is altijd de ideale manier om te scoren op een feestje of evenement met kinderen. Het is steeds de topattractie van de dag. Alle kinderen zijn onder de indruk van onze springkastelen, denk maar aan het Prinsessenspringkasteel of Het Piratenschip. Dankzij het diverse aanbod van Verhuur Danneels kan je op elk feestje uitpakken met een nieuw springkasteel. Belangrijk: onze springkastelen voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en zijn dus van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast werken wij steeds heel flexibel en aan een scherpe prijs. De kwaliteitsvolle service van Verhuur Danneels krijg je er bovenop! Ter info: ben je van regio Blankenberge? Dan krijg je een korting op de levering van je springkasteel! Woon je iets verder? Dat is geen probleem voor Verhuur Danneels, we verzorgen alle leveringen van onze springkastelen tot in de puntjes. Neem contact op voor meer informatie. Wil je jouw feestje of evenement een extra touch geven?
Springkastelen Nova-fun.
550m, x 5m x 320m., Huur: 120 / dag. Extra dag aan 50%. Waarborg 100 te betalen bij levering. Gratis levering binnen een straal van 20km van Koersel. Inbegrepen: springkasteel blowers grondzeil verankermateriaal opbouw afbraak levering. Dit multiplay springkasteel is zeer.
Springkasteel Sportiek.
ONZE SPRINGKASTELEN Springkastelen Jumping Jack Ham.
Gebruik van het verhuurde springkasteel is enkelmogelijk onder toezicht van een meerderjarige 18j. Het is verboden het springkasteel te betreden met schoeisel, aan de muurtjes en de dwarsbalken te hangen of erop te klimmen, met eetwaren-snoepgoed kauwgum-drank dit ook op de trede.
Home - Springkasteel huren De Springkonijntjes Herne.
Like ons op Facebook en ontvang korting! Onze springkastelen zijn zeer eenvoudig op te stellen en af te breken! Bij levering van meerdere springkastelen op dezelfde plaats wordt het duurste kasteel aangerekend en op de volgende springkastelen krijg je 25 korting.
Opblaasbare springkastelen bestellen JB Inflatables.
Verjaardagsfeestje, buurtfeest of bedrijfsuitje? Met een opblaasbaar springkasteel op je evenement weet je zeker dat het een groot feest wordt! Het betekent namelijk eindeloos lang springplezier voor de kids en rust en ontspanning voor de ouders. Heeft je klant er volgende week al eentje nodig?
Verhuur van springkastelen.
Het springkasteel kan niet ontploffen want de lucht ontsnapt spontaan langs speciale kleppen openingen die gemaakt zijn om overdruk te vermijden. En ook langs de naden ontsnapt er wat lucht. Het opblazen zelf duurt, naar gelang de grootte van het kasteel, 5 tot 15 minuten. Springkasteel: een opblaasbaar kussen met drie opblaasbare zijwanden, al dan niet voorzien van een dak.
Westende ontvangt grootste springkasteel en hindernispiste ooit KW.be.
Middelkerke / Samenleving. Westende ontvangt grootste springkasteel en hindernispiste ooit. Er kunnen telkens 500 kinderen spelen. 8 juni 2021, 1001: 2 min leestijd. Van 1 tot 4 juli strijkt het grootste springkasteel en hindernispiste neer in Westende. Registreer éénmalig en lees onmiddellijk verder.
Veel gestelde vragen over springkastelen.
Dit wil zeggen dat u bij regenweer het springkasteel kan annuleren tot 2 uur voor het afgesproken uur van plaatsing. Annulaties worden enkel telefonisch aanvaard, niet via mail. Wat te doen bij regen als het springkasteel toch al geleverd is? Laat het springkasteel gewoon blazen tot wij het terug komen ophalen. Absoluut NIET plat laten. Enkel bij stormweer of hevige rukwinden mag het springkasteel plat gelaten worden. Gelieve dan de motor uit te trekken en deze binnen te zetten.
Springkasteel CM.
Ziekte of ongeval. Wat te doen bij? Home Voordelen Vakantie en vrije tijd Vrije tijd. Op zoek naar een springkasteel voor je evenement? Bij sommige CM-ziekenfondsen kun je er een lenen of huren. Wat te doen? CM in je buurt.
Springkastelen Climaxx Rental.
Hieronder vindt u een overzicht van de onze springkastelen en alle daarbijhorende informatie. U kan via onze site ook een aanvraag indienen om een springkasteel te reserveren.: Klik op het springkasteel dat u wenst te reserveren. Overloop alle aanwezige informatie van het springkasteel.

Contacteer ons

tuinhuis prijs karwei springkasteel houten spanplafond isolatie aanleggen steigerhout isoleren